RH-Tech
Home Over RH-Tech Actueel Contact
Nieuwe website
Vul hieronder uw gegevens in voor een kennismakings gesprek.
RH-Tech B.V.
Postbus 22
6850 AA Huissen

Polseweg 24
6851 DB Huissen

T 026 - 325 90 05
r.heijting@heijting.nl
www.rh-tech.nl

Activiteiten Grondbank Bouwstoffen Infra Bestratingsmaterialen Advies Begeleiding Onderhoud Sloopwerken Evenementen
RH-Tech

Onderhoud

Bermverharding

Zachte en uitgesleten bermen zijn levensgevaarlijk. Wie wel eens over een landweg of rivierdijk rijdt, kan dat beamen. Het onderhoud van bermen is echter voor gemeenten een grote kostenpost. RH-Tech past een innovatieve methode toe voor het aanbrengen van een veilige en onderhoudsarme bermverharding.

Snel en duurzaam

Op basis van jarenlange ervaring en specifieke kennis, maakt RH-Tech gebruik van een buitengewoon slijtvaste bermverharding. Het materiaal bestaat uit een mengsel van steenslag (Grauwacke) en asfaltgranulaat. Grauwacke is zeer duurzaam, terwijl het asfaltgranulaat met bitumen stevigtheid toevoegt. Bitumen is immers een werkende stof een heeft daardoor een stabiliserend effect. Dankzij een efficiŽnte aanpak met speciale machines legt RH-Tech liefst vijt stekkende kilometer bermverharding binnen een dag. Dit betekent dat de verkeersoverlast tot een minimum beperkt blijft.

BE-REM Print

Voor het summum aan veiligheid een durzaamheid passen wij nog een andere bermharding toe, genaamd BE-REM Print. Hierbij wordt op het traditionele puinkoffertje een dubbele, 12 centimeter dikke asfaltlaag aangebracht. Zo ontstaat een strook van 50 centimeter breed. Met een speciaal ontwikkelde wals brengt Heijting daarop groeven aan, 30 centimeter uit elkaar een haaks op de weg. Een witte kantstreep aan de binnenkant maakt het geheel af. Zo ontstaat een rammelstrook, te vergelijken met de kerbstones it de autosport. De groeven en de witte streep zorgen voor meer verkersveiligheid. De bermen vergen bovendien nog maar heel weinig onderhoud. Dit maakt ook BE-REM Print tot een kostenbesparende methode.