RH-Tech
Home Over RH-Tech Actueel Contact
Nieuwe website
Vul hieronder uw gegevens in voor een kennismakings gesprek.
RH-Tech B.V.
Postbus 22
6850 AA Huissen

Polseweg 24
6851 DB Huissen

T 026 - 325 90 05
r.heijting@heijting.nl
www.rh-tech.nl

Activiteiten Grondbank Bouwstoffen Infra Bestratingsmaterialen Advies Begeleiding Onderhoud Sloopwerken Evenementen
RH-Tech

Sloopwerken

Het sloopwerk heeft in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De belangrijkste trefwoorden zijn tegenwoordig: snelheid, veiligheid en hergebruik. Het slopen van woningen, kantoren, kassen en fabrieken horen tot de specialiteiten van RH-Tech.

De huidige tijd stelt hoge eisen aan het sloopwerk. Alles moet efficiŽnter dan vroeger, want tijd is geld. Maar ingrijpender zijn de gevolgen van de strenge regelgeving op het gebied op veiligheid en milieu. Als er bijvoorbeeld asbest in een pand zit, moet dat volgens een nauwgezet protocol eerst worden verwijderd.

Hergebruik

In tegenstelling tot vroeger wordt nu gemiddeld 86 procent van het sloopmateriaal hergebruikt. Steen- en betonpuin worden gebroken en door ons zelf weer gebruikt. Hout, metalen en kunststoffen worden eveneens gescheiden afgevoerd naar de diverse eindverwerkers.

Mens en machine

Met het oog op hergebruik van materialen slopen wij selectief, wat betekend dat alles al op de bouwplaats zelf wordt gesorteerd. Dit is mogelijk dankzij moderne machines met speciale hulpstukken, zoals een sorteergrijper, een staalschaar en een begonvergruizer. Vaak wordt ook nog een mobiele breekeenheid op locatie ingezet. Die verwerkt het beton en metselwerk tot de gecertificeerde korrelmix 0/40, wat weer gebruikt wordt als fundatiemateriaal in de wegenbow. Iteraard fnctioneren deze machines alleen danzij een uitstekend team van machinisten.